Our trip continues to… (Blog 5)

For English click here.

Onze reis gaat verder naar………. Bali en Australië! We gaan met het vliegtuig dus we moeten onze camper ‘Sjaakie’ thuis laten staan. Voor onze Australische vrienden nemen we Nederlandse lekkernijen mee… en een beetje voor ons natuurlijk! Zonder kruidnoten geen Sinterklaas. 🙂

De redenen dat we naar Bali en Australië gaan zijn:

  • Frankrijk, Italië, Sicilië en Ibiza waren heel leuk, maar Europa is op veel vlakken wel hetzelfde. We willen een heel ander land met andere cultuur, gewoontes, werk- en leefomstandigheden.
  • We zijn al twee keer in Australië geweest en we willen graag onze vrienden in Australië weer bezoeken.
  • De digitale nomaden. Deze mensen reizen de wereld over en werken onderweg via hun laptop aan hun bedrijf of project. We hoorden in Ibiza dat deze digitale nomaden in Bali werken en leven, zowel in Canggu als in Ubud.
  • lekker weer in de winter! In Zuid-Spanje en Portugal is het ook lekker weer, maar we willen graag ervaringen opdoen buiten Europa.

Onze eerste dag in Canggu in Bali:
Met een uitzicht op de zee zijn we aan het werk aan ons werkplezier-programma, onze trainingen en workshops. Ook al is onze geliefde camper ‘Sjaakie’ thuis, we hebben hem toch een beetje meegenomen!