Resultaten met werknemers

Dit zijn onze leuke resultaten de afgelopen 3 jaar met werknemers en werkzoekenden:

 • werknemers hebben weer plezier gekregen in hun huidige werk
 • werknemers en werkzoekenden hebben de stap gezet naar nieuw werk wat beter bij hen past
 • werknemers en werkzoekenden hebben dit nieuwe werk ook bereikt
 • mensen hebben hun passie achterhaald en hebben daar hun werk of hobby van gemaakt
 • mensen hebben zich persoonlijk ontwikkeld op bijvoorbeeld communicatie, assertiviteit, samenwerking
 • mensen hebben we aan een nieuwe baan geholpen via ons netwerk
 • mensen hebben met onze ondersteuning het opzetten van een eigen bedrijf doorgezet
 • mensen hebben met onze ondersteuning hun ideeën uitgewerkt en deze bereikt
 • mensen hebben bij ons keuzes gemaakt die hun leven veranderden
 • we hebben mensen anders laten denken en doen om zo hun doelen te bereiken
 • we hebben mensen geleerd hoe de arbeidsmarkt werkt
 • we hebben mensen geholpen bij het maken van een CV en brief
 • loopbaanplannen met mensen gemaakt


En dit zeggen de werknemers en werkzoekenden over deze ervaringen:

Pamela
Wat wil ik nou echt in een baan? Waar word ik gelukkig van? Dat zijn de vragen die me al jaren bezig hielden. Ik had geen idee en zocht hulp bij Glenn en Nienke. Als je binnenstapt wordt meteen duidelijk dat je hier te maken krijgt met een heerlijke nuchtere Westlandse mentaliteit (en twee vertederende honden). Met een “bakkie” aan de keukentafel wordt heel goed geluisterd, maar ook doorgevraagd waarom je iets denkt of doet. Best confronterend maar zo goed om te zien dat ik aannames maakte die op niks gebaseerd waren. Wat een inzicht!
“De jeuk” die er al jaren is, om iets voor mezelf te beginnen, is met Identity Compass alleen maar meer duidelijk geworden. Ik wil vrijheid en zelfstandigheid en weet dat ik kan doen “whatever” ik wil en gelukkig van wordt. Dankzij Glenn en Nienke zie ik de toekomst vastberaden, positief en met een open vizier tegemoet!

Marco
Heel fijn om samen met Nienke en Glenn te kijken naar mijn huidige baan, de positieve en negatieve punten door te lopen. En als je dan besluit dat je wat nieuws wilt, leer je hoe je een vacature moet ontleden, begrijpen en hoe je hierop moet reageren met een goede brief en CV. Persoonlijk vond ik het prettig dat er een spiegel voor je gehouden wordt, en dat wat je denkt niet verkeerd hoeft te zijn maar dat het ook anders kan. Die nieuwe baan heb ik gevonden dankzij het netwerk van Glenn en Nienke, en ik ben super enthousiast. Ook heb ik Identity Compass in mogen vullen en ondersteunen zij bij het inwerkplan. Nienke en Glenn erg bedankt voor jullie hulp, frisse kijk en bakkie aan de grote tafel!

Vanessa
Bij Glenn en Nienke aan de keukentafel zit je lekker ontspannen. Je raakt in gesprek en door de manier waarop er doorgevraagd wordt kom je tot conclusies die je zelf niet had getrokken, terwijl je ze zelf formuleert. Een heel prettige sfeer, Glenn en Nienke spreken de Westlandse taal, maar vergeten niet naar de mens te kijken! Deze combinatie was voor mij ‘helemaal goud’! Glenn en Nienke hebben mij tussendoor aan een tijdelijke baan geholpen.

Elita

Nienke en Glenn hebben mij ontzettend goed geholpen. Ik weet nu eindelijk wat ik echt wil in mijn nieuwe baan. De gesprekken met Nienke en Glenn waren heel verhelderend en motiverend. Ze luisteren echt waar je mee zit en door oefeningen kom je samen tot een oplossing. De opdrachten die je meekrijgt voor thuis geeft je een hele andere en nieuwe kijk naar vacatures en hoe je moet solliciteren. Ik weet nu precies hoe ik een vacature moet beoordelen en hoe ik mijn sollicitatiebrief moet schrijven die echt anders is dan alle andere geijkte brieven die ik eerst schreef. Daarnaast heb ik samen met Nienke en Glenn mijn CV opnieuw herschreven. Na afloop zat ik vol zelfvertrouwen omdat ik nu weer durfde te solliciteren. Nienke en Glenn geloven in je en dat is heel fijn.

Wim
Na een tijdje uit de roulatie te zijn geweest met solliciteren en werken aan mijn carrière was het lastig om mijn plannen en wensen concreet te maken. Na breed oriënteren is het vervolgens niet makkelijk om duidelijk aan te geven wat mijn droombaan zou zijn. Toen ik benaderd werd door Glenn en Nienke was ik bang dat het een ander “hogeschool-praatje” zou worden, gelukkig was het alles behalve dat. Naast dat het fijne sparringsessies waren, was de frisse blik van Glenn heel welkom. Daarnaast kreeg ik hele praktische tips om tijdens mijn sollicitaties te gebruiken. Het fijnste van de sessies vond ik actieve insteek, je moet het nog steeds zelf doen. Ook wordt goed omgegaan met de input die je levert, waardoor je goede feedback krijgt. Ik wil Glenn en Nienke bedanken voor het helpen groeien naar mijn nieuwe stap in mijn carrière.

Frank
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan ben ik onwijs fijn en op een informele wijze geholpen. In het begin zijn we gaan kijken naar welke mogelijkheden en kansen er zijn. Door middel van de thuisoefeningen heb ik geleerd de vacatures te ontleden en daarmee een passende motivatiebrief te schrijven. Met de kennis die ik heb meegekregen van Glenn & Nienke kan ik verder met het solliciteren. Echt een aanrader!
Een paar maanden nadat ik voor het laatst bij Glenn en Nienke ben geweest, heb ik door het netwerk van Glenn en Nienke een nieuwe baan!

Roy: Ik heb in 15 jaar nog nooit een sollicitatie hoeven doen. 
Na 15 jaar gewerkt te hebben in de evenementen was mij niet duidelijk wat de rest van de wereld mij te bieden had op werkgebied. Gelukkig hebben Glenn en Nienke mij dat inzicht gegeven: wat ik met mijn competenties voor mogelijkheden had om buiten de evenementensector aan functies te kunnen vervullen. In al die jaren hoefde ik nooit actief te zoeken naar vacatures, laat staan het reageren op een vacature. Ik had dus ook geen idee hoe je dit het beste aan moest pakken. Door de informele sfeer en de aanpak van Glenn en Nienke zijn we in een aantal gesprekken tot een samenvatting gekomen van de mogelijkheden en kansen die er lagen voor mij. Met onder andere thuisopdrachten heb ik stapsgewijs geleerd hoe ik de vacatures moest lezen en hoe ik het beste kon reageren op een vacature om op te vallen bij de werving en selectie van die vacature. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe baan! Door een vacature die op het juiste moment op de juiste plek beschikbaar kwam via het netwerk van Glenn en Nienke.

Kelly: Glenn en Nienke hebben mij goed geholpen! 
Zij gingen met mij in gesprek, belichtten de situatie van verschillende kanten en hebben mij nieuwe inzichten gegeven waarmee ik verder kon. Inzichten op het gebied van werk en collega’s, maar ook op persoonlijk vlak. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan hebben zij mij onwijs goed geadviseerd, zodat mijn CV en sollicitatiebrieven veel persoonlijker en boeiender werden. Ik voelde mij bij Glenn en Nienke op mijn gemak: er was een gezellige, informele sfeer en ik kon alles zeggen wat ik wilde. Na het gesprek verliet ik de houten keukentafel altijd geïnspireerd en met nieuwe energie!