How we ‘work’ on the road? (Blog 2)

For English click here.

Tafel + parkbankje + laptop erop + persoonlijke hotspot aan = een werkplek! Meer hebben we niet nodig!

Hoe ‘werken’ wij on the road?
Het doel van Mens & Werkplezier is zo veel mogelijk mensen met plezier te laten werken aan hun (werk)plezier! Om dit te kunnen bereiken, werken we aan:

  • het uitbreiden van ons (sociale) netwerk van mensen die Work Life Differently doen en een inspirerend verhaal hebben. Deze verhalen gebruiken we om anderen te inspireren om te doen wat je leuk vindt in je (werk)leven en hoe je dit kan bereiken.
  • het opbouwen van een netwerk van mensen die ook iets kunnen toevoegen in het (werk)plezier van andere mensen. Met als doel om met deze mensen samen te werken en te verbinden.
  • ons bedrijf Mens & Werkplezier. Het herschrijven van de website en onze producten en diensten perfectioneren en klaar maken om meer mensen en bedrijven te bereiken.
  • het verder ontwikkelen van ons programma en waanzinnige tool waar we de afgelopen jaren mee hebben gewerkt. We vertellen jullie hier later meer over! 🙂

Tussendoor hebben we geweldige gesprekken met mensen die op een bepaald vlak meer (werk)plezier en resultaat kunnen gebruiken. Door middel van onze gesprekken en tools helpen we ook onderweg mensen aan meer plezier! Yes!